Thuiszorg in Jistrum, Eastermar, Heechsân en Sumar

Iedereen kan op een bepaald moment in het leven wel wat extra hulp gebruiken. Permanent, bijvoorbeeld wanneer u een dagje ouder wordt, of tijdelijk wanneer u bijvoorbeeld net een opname in het ziekenhuis achter de rug heeft. Als u in Jistrum, Eastermar, Heechsân of Sumar woont en u heeft thuiszorg nodig, dan kunt u op ons rekenen. Wijkteam Om 'e Mar staat voor u klaar.

Verzorging en verpleging

Met een tiental deskundige zorgmedewerkers voorzien wij onze cliënten in deze dorpen van persoonlijke verzorging en verpleging. Wij kunnen ook adviseren en bemiddelen bij de aanvraag van hulpmiddelen. Misschien voelt u zich zekerder met personenalarmering in uw woning. Hiermee kunt u dag en nacht, met maar één druk op de knop, een zorgverlener, familielid of mantelzorger bereiken.

Enkele van onze zorgmedewerkers zijn speciaal opgeleid voor palliatieve zorgaan huis. We kunnen hiermee voor de cliënt, maar ook voor zijn of haar de omgeving veel betekenen. Wat wij ook voor u kunnen doen: alles gaat in goed overleg. Waar mogelijk betrekken we familieleden of mantelzorgers bij de zorg, maar u houdt de regie in h

Iemie Visser is de wijkverpleegkundige van ons team. Zij is ook ons centrale aanspreekpunt. Hoewel wij breed inzetbaar zijn, hebben met name kwetsbare ouderen onze aandacht. Mede hierom werken wij intensief samen met andere zorgverleners en -instanties rondom deze doelgroep, zoals dokter Veldhuizen in Garyp, dokter Wiersema in Eastermar, de lokale apotheekhouders, de fysiotherapeut, de oefentherapeut Mensendieck, de welzijnswerkers in de regio en met de specialist ouderengeneeskunde van ons eigen Specialistisch Centrum.

Hart voor de mensen

Met verzorgenden, ziekenverzorgenden en verpleegkundigen in de leeftijd van 27 tot 57 jaar vormen wij een uiteenlopend team van vrouwen. We variëren in leeftijd, maar ook in karakter. Gelukkig vullen we elkaar uitstekend aan. We staan altijd voor elkaar klaar.

Wij hebben als team Om 'e Mar hart voor de mensen met wie wij werken en dragen dit ook uit. Onze cliënten zijn over het algemeen nuchter, hartelijk en gastvrij. Het omgaan met deze mensen in deze omgeving vinden wij het leukst aan ons werk. Dat zij dankzij onze zorg langer in hun eigen, vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen geeft ons veel voldoening.

Thuiszorg aanvragen

Wilt u meer weten over ons wijkteam of thuiszorg van ons ontvangen? Onze wijkverpleegkundige Iemie Visser komt graag even bij u langs om de mogelijkheden te overleggen.
» Neem contact op

Momenteel zijn er geen agenda items om weer te geven

Contactgegevens

Wijkteam Om ´e Mar

Elte Martens Beimastrjitte 69

9261 VH Eastermar
088 512 63 44
om-e-mar@friesewouden.nl