Gezond en Wel beurs

Gezond en Wel beurs:

Op 6 februari heeft er een 'Gezond en Wel' beurs plaats gevonden in de Miente.
De beurs is er om voorlichtingen en demonstraties te geven over het krijgen van reguliere en alternatieve zorg. Op de beurs stonden stands van o.a. een kindercoach, thuiszorg, voetreflex, fytotherapie, harpmeditatie, dierentolk, massage, EFT, familieopstellingen en nog veel meer.

Wij als Friese wouden stonden dit jaar ook weer paraat met onze kennis en natuurlijk niet te vergeten onze gezelligheid.
Bij de stand werd informatie gegeven over wie wij zijn en wat we allemaal voor u kunnen betekenen, maar naast dat hebben we ook demonstraties gegeven.

De Raizer:

Elke dag vallen duizenden mensen, die niet in staat zijn alleen of zonder hulp te gaan staan. Met de Raizer , die eenvoudig gemonteerd en bediend kan worden door één persoon, kan diegene die gevallen is, binnen een paar minuten weer overeind worden geholpen.

Doff’n Donner:

De Doff N' Donner is een hulpmiddel voor het aan- en uittrekken van compressiekousen.
De Doff N' Donner heeft de vorm van een waterballon. Dit heeft als voordeel dat de kous over het been gerold en geduwd kan worden in plaats het gebruik maken van trekken wat de meeste aantrekhulpen doen. Op deze manier kan de compressiekous sneller en comfortabeler aangetrokken worden.

Tot volgend jaar! 

Momenteel zijn er geen agenda items om weer te geven

Contactgegevens

Wijkteam Oosterwolde Noord en Rikkingahof
Brink 1-102 
8431 LD Oosterwolde

088 512 58 01
vv-oosterwolde-noord@friesewouden.nl