Avondvierdaagse

Van 19 t/m 22 juni deden wij voor de tweede keer mee aan de avondvierdaagse in Oosterwolde. Samen met cliënten en medewerkers liepen we één of meerdere avonden. Voor de cliënten, wie dit wenste, hadden we via de apotheek gratis een rolstoel gehuurd.

Onder tropische weersomstandigheden is de tweede editie van de Avond4daagse van start gegaan. Wij zouden de 5 km gaan lopen,  maar gelukkig was er een 2 km route opgezet. Daar zijn we dan ook met veel plezier aan begonnen.  Al ging het kaartlezen niet altijd even goed en hebben waarschijnlijk wel meer dan 2 km gelopen.

De tweede avond ging van start vanaf stellinghaven. Deze avond was er een route uitgestippeld door het dorp. Dit zorgde ervoor dat er veel herinneringen werden opgehaald. 

De week vloog voorbij en de laatste avond was alweer aangebroken. Op deze laatste avond waren er weer veel cliënten van de partij. Het was een droge en prachtige feestelijke avond. Feestelijk werd deze groep onthaald met muziek en medecollega's. Kortom een belevenis om met veel plezier op terug te kijken.

We hebben respect voor cliënten die gewend zijn achter een rollator te lopen, zichzelf moesten overwinnen in een rolstoel te zitten. Als collega's was het bijzonder te zien hoe clienten opleven. Ze kwamen bekenden tegen in het dorp en het was een en al ontmoeting. Je maakt de cliënt en collega op een andere manier mee. Het geeft verbinding met elkaar. De foto's spreken voor zich en laten zien wie er mee liepen. Een gezellig gebeuren waar we volgend jaar graag weer aan meedoen. 

 

Een hartelijke groet van de deelnemende wandelaars van de Friese Wouden Oosterwolde Noord.

 

Momenteel zijn er geen agenda items om weer te geven

Contactgegevens

Wijkteam Oosterwolde Noord en Rikkingahof
Brink 1-102 
8431 LD Oosterwolde

088 512 58 01
vv-oosterwolde-noord@friesewouden.nl