Wijkteam de Singels, Drachten

Woont u in De Singels in Drachten? Dan kan er een dag komen dat u thuiszorg nodig heeft. Tijdelijk, wanneer u bijvoorbeeld thuis herstelt na een orthopedische operatie, of permanent als u een dagje ouder wordt. Thuiszorgteam De Singels zet zich er voor in dat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Met ondersteuning waar u die nodig heeft.

Verzorging en verpleging

Met in totaal vijftien verzorgenden en verpleegkundigen kunnen we u van alle hulp voorzien die u nodig heeft. Of het nu gaat om persoonlijke verzorging, om verpleging of om bemiddeling bij de aanvraag van hulpmiddelen: wij zijn er voor u.

In deze groene wijk dichtbij het centrum van Drachten is ons thuiszorgteam altijd in de buurt. Woont u zelfstandig maar voelt u zich niet meer zo zeker alleen? Dan kunnen wij personenalarmering in uw woning aanbrengen. Hiermee kunt u op elk gewenst moment, dus dag en nacht, iemand van ons, een familielid of een mantelzorger bereiken. Wat we ook voor u kunnen betekenen; alles gaat in goed overleg en u houdt de regie in handen. Mantelzorgers kunnen we bijstaan met onze mantelzorgondersteuning. Hierin zijn wij zelfs gespecialiseerd.

Bea Hamminga is wijkverpleegkundige van ons team. Zij is ons centrale aanspreekpunt. We hebben regelmatig contact met de huisarts, apotheek en ziekenhuis Nij Smellinghe. Ook werken we samen met welzijnsorganisatie Maatschappelijke Onderneming Smallingerland. Samen weten we meer en zo kunnen we u nog betere zorg bieden.

Tevreden cliënten

Wij voelen ons als wijkteam van zorgmedewerkers in de leeftijden van 21 tot 60 jaar natuurlijk erg verantwoordelijk voor de zorg die wij leveren. Het is dan ook een fijne gedachte dat onze cliënten over het algemeen zeer tevreden zijn. Ook de verstandhouding binnen het team is goed. We kunnen altijd bij elkaar terecht, bieden elkaar een luisterend oor en gaan collegiaal met elkaar om.

Het leukst aan dit werk vinden we het omgaan met en zorgen voor onze cliënten en alles wat daarmee te maken heeft. Geen dag is hetzelfde, we vervelen ons geen moment.

Thuiszorg aanvragen

Wilt u meer weten over ons wijkteam of thuiszorg van ons ontvangen? Onze wijkverpleegkundige Bea Hamminga komt graag even bij u langs om de mogelijkheden te overleggen.

Momenteel zijn er geen agenda items om weer te geven

Contactgegevens

Wijkteam de Singels
Burgemeester Wuiteweg 33
9203 KA Drachten
088 512 50 44

vv.desingels@friesewouden.nl