Wijkteam Surhuisterveen Noord & Boelenslaan

Woont u in Surhuisterveen Noord of in Boelenslaan en heeft u thuiszorg nodig? Dan bent u bij ons thuiszorgteam aan het juiste adres. Met 14 zorgmedewerkers kunnen wij de zorg verlenen die u samen met de wijkverpleegkundige heeft afgesproken.

Verzorging en verpleging

Wij bieden als thuiszorgteam in Surhuisterveen Noord en Boelenslaan een breed aanbod aan zorgdiensten. Misschien heeft u hulp van ons nodig bij uw persoonlijke verzorging of kunnen we u of uw naaste met verplegingof palliatieve zorgaan huis bijstaan.

Omdat wij merken dat mensen graag zo lang mogelijk op een prettige manier in hun eigen omgeving blijven wonen, doen wij ons best om hierbij te helpen. Met onze dagelijkse zorg, maar bijvoorbeeld ook met ons beweegproject. Dit draag bij aan uw vitaliteit. Woont u zelfstandig en voelt u zich niet meer veilig wanneer u alleen thuis bent? Dan kunt u personenalarmering in uw woning laten aanbrengen door het hulpmiddelencentrum. Hiermee kunt u op elk gewenst moment een familielid, iemand van ons, of een mantelzorger bereiken. Alles gaat uiteraard in overleg. U houdt de regie in handen.

De wijkverpleegkundige van ons team is Anke Straatsma. Zij is ons centrale aanspreekpunt en onderhoudt ook het contact met externe zorginstellingen, zoals de huisartsenpraktijken Ramaker, Moedt en Van der Vegt, Ekhart/Malewiez en Wolthuis/Groeneveld, maar ook met Tinz, de fysiotherapeut en met de specialisten van ons eigen Specialistisch Centrum. Zo kunnen wij altijd snel en goed overleggen welke zorg u nodig heeft.

Kleinschalig en vertrouwd

Met de ondersteuning van ons zorgteam kunt zo lang mogelijk thuis blijven wonen. De mensen bij wie wij al thuis komen, ervaren dit als zeer positief. Omdat we kleinschalig werken, zien onze cliënten zoveel mogelijk dezelfde gezichten. Zo waarborgen we de continuïteit van zorg. Eén van onze collega’s wordt uw vaste aanspreekpunt. Dat is wel zo vertrouwd.

Ons team blinkt uit in zelfstandigheid, saamhorigheid, stabiliteit en vriendelijkheid. Om naast de dagelijkse zorg die wij verlenen nog iets extra’s voor onze omgeving te doen, organiseren we in beide dorpen regelmatig leuke activiteiten. Een high tea bijvoorbeeld, en ons bewegingsproject. Het zorgen voor onze cliënten staat echter op nummer één. Daar halen wij elke dag weer veel voldoening uit.

Thuiszorg aanvragen

Wilt u meer weten over ons wijkteam of thuiszorg van ons ontvangen? Onze wijkverpleegkundige Anke Straatsma komt graag even bij u langs om de mogelijkheden te overleggen. Wij zijn overigens 24 uur per dag bereikbaar en houden elke maandagmiddag een verpleegkundig spreekuur tussen half twee en half drie.

Ons teamtelefoonnummer is 0885126572 om direct in contact te komen met iemand van ons team.


» Neem contact op

Momenteel zijn er geen agenda items om weer te geven

Contactgegevens

Wijkteam Surhuisterveen Noord & Boelenslaan
de Nije Jirden 12 A
9231 KT Surhuisterveen

088 512 65 50
care.achtkarspelen@friesewouden.nl