Wijkteam Surhuisterveen Centrum

Stel, u woont in het centrum van Surhuisterveen en u heeft thuis wat extra hulp nodig. Bijvoorbeeld wanneer u een dagje ouder wordt, of wanneer u herstelt na een orthopedische operatie. Met de thuiszorg van ons wijkteam zorgen we er samen voor dat u dan gewoon in uw eigen, vertrouwde omgeving kunt blijven wonen. Dat is tenslotte de plek waar u zich het prettigst voelt.

Verzorging en verpleging

Met een wijkteam van vijftien deskundige zorgmedewerkers begeven wij ons zeven dagen per week door ons werkgebied om onze cliënten van de best mogelijke thuiszorg te voorzien. Of u nu persoonlijke verzorgingof verplegingnodig heeft; wij kunnen u hierbij ondersteunen. Waar mogelijk kunnen we familieleden en mantelzorgers bij de zorg betrekken, maar alles gaat in goed overleg en u houdt hierbij de regie in handen. Want bij ons gaat het om u.

Ook bij de aanvraag van hulpmiddelen kunnen wij bemiddelen. Voelt u zich bijvoorbeeld niet meer zo zeker wanneer u alleen thuis bent? Met personenalarmering in uw woning kunt u met één druk op de knop een zorgmedewerkers, familielid of mantelzorger bereiken. Op elk moment van de dag.

Wij hebben als wijkteam een aantal aandachtsgebieden en werken ook intensief samen met externe zorgverleners en -instanties. Zo overleggen we veel met de lokale huisartsen, apotheek en fysiotherapeuten en met de mensen van het WMO-loket van de gemeente. Hiernaast kunnen we altijd een beroep doen op de specialisten van ons eigen Specialistisch Centrum. Door samen te werken zorgen we ervoor dat u altijd de zorg krijgt die u nodig heeft.

Uw welzijn is ons doel

Ons wijkteam bestaat uit vijftien ziekenverzorgenden en verpleegkundigen. Ynes Minnema is onze wijkverpleegkundige en het centrale aanspreekpunt van ons team. De onderlinge saamhorigheid is groot. We zijn altijd bereid iets nieuws te leren en kunnen goed met elkaar overleggen.

Hoewel de sfeer in het centrum van Surhuisterveen per straat sterk kan verschillen, vinden wij dit een prettige omgeving om te werken. We houden van de afwisseling en de diversiteit van de mensen bij wie wij thuis komen. Door ervoor te zorgen dat u zoveel mogelijk steeds dezelfde gezichten ziet, kunnen we een band met u opbouwen. Dat u zich met onze zorg prettig voelt in uw eigen omgeving, is ons belangrijkste doel.

Thuiszorg aanvragen

Wilt u meer weten over ons wijkteam of thuiszorg van ons ontvangen? Onze wijkverpleegkundige Ynes Minnema komt graag even bij u langs om de mogelijkheden te overleggen. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.


Ons Teamtelefoonnummer is tel : 0885126571 Bel om direct in contact te komen met iemand van ons team

Momenteel zijn er geen agenda items om weer te geven

Contactgegevens

Wijkteam Surhuisterveen, zonder Noord
de Nije Jirden 12 A
9231 KT Surhuisterveen

088 512 65 50
care.achtkarspelen@friesewouden.nl