Thuiszorg in Tijnje, Langezwaag, Nij Beets, Jonkerslân en Luxwoude

Voor thuiszorg in Langezwaag, Tijnje, Nij Beets, Jonkerslân en Luxwoude bent u bij ons thuiszorgteam Gorredijk Buitendorpen aan het juiste adres. Met ons team van dertien deskundige zorgmedewerkers verlenen wij in deze dorpen zeven dagen per week thuiszorg, zodat u zo lang mogelijk op een prettige manier in uw eigen omgeving kunt blijven wonen.

Verzorging en verpleging

Als thuiszorgteam Gorredijk kunnen wij u ondersteunen met persoonlijke verzorging en verpleging en kunnen we bemiddelen bij de aanvraag van hulpmiddelen. Wij zijn gespecialiseerd in ouderenzorg, maar in principe zijn we er voor iedereen. Heeft u een ziekenhuisopname achter de rug en herstelt u graag thuis? Ook dan staan we voor u klaar. Voor palliatieve zorg thuis zijn enkele van onze zorgmedewerkers speciaal opgeleid en met personenalarmering in uw woning kunt u dag en nacht een zorgverlener bereiken. U staat er nooit alleen voor.

Wanneer u onze hulp nodig heeft, gaan we eerst uitgebreid met u in overleg. U houdt hierbij de regie in handen. Misschien kunt u bepaalde dingen nog zelf of kunnen we familieleden of mantelzorgers bij de zorg betrekken. Dat is voor u wel zo vertrouwd. Op basis van dit overleg brengt onze wijkverpleegkundige in kaart welk zorg u precies nodig heeft. We passen dit zoveel mogelijk op uw wensen en behoeftes aan en omdat we kleinschalig werken, ziet u zoveel mogelijk steeds dezelfde gezichten.

Wij werken als thuiszorgteam intensief samen met externe zorgverleners en -instellingen. Zo overleggen we regelmatig met de huisartsen mw. S. Woudstra in Langezwaag, dhr. A. Hoekstra en mw. I. Vervoorn in Tijnje en Dhr. P.J. Stadt in Nij Beets en met de bijbehorende apotheken. Ook werken we samen met de fysiotherapeuten in de omgeving. Zo weten we beter wat er speelt en kunnen we u sneller van de zorg voorzien die u nodig heeft.

Kleinschalig en laagdrempelig

Thuiszorgteam Gorredijk Buitendorpen bestaat uit dertien deskundige verzorgenden en verpleegkundigen. Samen vormen we een hechte groep collega's die dezelfde richting op kijken, goed met elkaar overleggen en van elkaar op aan kunnen.

We werken kleinschalig en laagdrempelig en zijn hierdoor voor iedereen goed benaderbaar. We merken aan onze cliënten dat zij veel vertrouwen in ons hebben en tevreden zijn over onze zorg. Dit geeft ons veel voldoening.

Thuiszorg aanvragen

Wilt u meer weten over ons wijkteam of thuiszorg van ons ontvangen? Onze wijkverpleegkundige komt graag even bij u langs om de mogelijkheden te overleggen.
» Neem contact op

Momenteel zijn er geen agenda items om weer te geven

Contactgegevens

Wijkteam Tijnje, Luxwoude, Jonkerslân, Langezwaag en Nij Beets
Stationsweg 78
8401 DT Gorredijk

088 512 53 16
opsterland.tynje@friesewouden.nl