Thuiszorg in Twijzel en Twijzelerheide.

Welkom op de website van wijkteam Twijzel/Twijzelerheide. Bent u op zoek naar goede thuiszorg en woont u in Twijzel ofTwijzelerheide? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Verzorging en verpleging

Wijkteam Twijzel/Twijzelerheide bestaat uit tien deskundige zorgmedewerkers. Wij kunnen u van persoonlijke verzorging en verpleging voorzien, maar we bemiddelen ook bij de aanvraag van hulpmiddelen. Onze speciale aandachtsgebieden binnen de ouderenzorg zijn dementie, CVA (beroerte) en palliatieve thuiszorg. Wat u ook maar nodig heeft; samen zorgen we ervoor dat u zo lang mogelijk op een prettige manier in uw eigen, vertrouwde omgeving kunt blijven wonen.

U ziet ons natuurlijk niet allemaal. Omdat wij kleinschalig werken, ziet u steeds zoveel mogelijk dezelfde gezichten. Waar mogelijk betrekken we familieleden en mantelzorgers bij de zorg. Alles gaat in goed overleg, u houdt hierbij de regie in handen. Het gaat tenslotte om u.

Jessica Joosse is onze wijkverpleegkundige en het centrale aanspreekpunt van ons wijkteam. We werken nauw samen met de huisartsen, fysiotherapeut, apotheek in deze omgeving en kunnen altijd een beroep doen op de specialisten van ons Specialistisch Centrum zoals ergotherapeuten en logopedisten. Samen weten we meer en kunnen we u altijd de zorg bieden die u nodig heeft. U staat er nooit alleen voor.

Betrouwbaar en gedreven

Wij vormen met elf verzorgenden en verpleegkundigen in leeftijden tussen de 26 en 60 jaar een betrouwbaar en gedreven wijkteam. Er is veel onderlinge betrokkenheid en saamhorigheid, we zijn eerlijk en rechtdoorzee en gaan respectvol met elkaar om. De uitdaging om ons als team steeds te blijven ontwikkelen en de omgang met al onze verschillende cliënten, vinden wij het leukst aan ons werk.

Onze cliënten zijn over het algemeen gastvrij en gemoedelijk, nuchter en oprecht. Het geeft ons veel voldoening dat wij er samen voor zorgen dat zij langer thuis kunnen blijven wonen, op een manier waar zij zich goed bij voelen. De dankbaarheid en tevredenheid van onze cliënten geven ons veel voldoening.

Thuiszorg aanvragen

Wilt u meer weten over ons wijkteam of thuiszorg van ons ontvangen? Onze wijkverpleegkundige Jessica Joosse komt graag even bij u langs om de mogelijkheden te overleggen.
» Neem contact op     achtkarspelen.twijzel.twijzelerheide@friesewouden.nl

Momenteel zijn er geen agenda items om weer te geven

Contactgegevens

Thuiszorgteam Twijzel/Twijzelerheide
Bjirkewei 103a (de Jister)
9287 LC Twijzelerheide                               

088 512 65 82

 

achtkarspelen.twijzel.twijzelerheide@friesewouden.nl