Thuiszorg in Ureterp en Frieschepalen

Woont u in Ureterp of Frieschepalen en heeft u thuiszorg nodig? Ons wijkteam van vijftien deskundige zorgmedewerkers helpt u graag. Samen met u zorgen we ervoor dat u zo lang mogelijk zelfstandig in uw eigen omgeving kunt blijven wonen.

Verzorging en verpleging

Wij begeven ons als thuiszorgteam zeven dagen per week door de landelijke omgeving van Ureterp en Frieschepalen om onze cliënten van de allerbeste thuiszorg te voorzien. Of het nu gaat om hulp en ondersteuning bij de persoonlijke verzorging, verpleging of bemiddeling bij de aanvraag van hulpmiddelen; wij staan voor u klaar.

Voelt u zich niet meer zo zeker wanneer u alleen thuis bent? In overleg met u kunnen wij mantelzorgers en familieleden bij de zorg betrekken en personenalarmering in uw woning aanbrengen. Hiermee kunt u op elk gewenst moment iemand bereiken. Maar ook wanneer u slechts tijdelijk thuiszorg nodig heeft, zijn wij er voor u. Bijvoorbeeld wanneer u na een orthopedische operatie in het ziekenhuis het liefste thuis herstelt.

Met wijkverpleegkundige Hinke Visser als ons centrale aanspreekpunt, werkt ons wijkteam intensief samen met andere zorgverleners zoals de huisartsen, de Lijte, HMC, de nachtzorg van ITZ, de lokale fysiotherapeut en Tinz. Als wij op bepaalde hulpvragen niet zelf het antwoord hebben, kunnen wij u snel en goed doorverwijzen naar de juiste persoon of instantie.

Samen staan we sterk

Als team van zorgmedewerkers in de leeftijd van 20 tot 64 jaar, vormen wij een sociale en hechte groep mensen met veel persoonlijke aandacht voor zowel elkaar als voor onze cliënten. We werken in een goede sfeer, er is veel onderlinge waardering en we kunnen altijd eerlijk zijn naar elkaar. We halen veel plezier uit de omgang met onze cliënten en de afwisseling van ons werk. Geen enkele dag is hetzelfde.

Hoewel we veel zelfstandig werken, vinden we het erg belangrijk om betrokken te zijn bij elkaars werkzaamheden en overleggen we veel met elkaar. Waar we ook tegenaanlopen in ons werk; we verzinnen met elkaar voor elke situatie een goede oplossing. Samen staan we sterk, en samen met u zorgen we ervoor dat we u de zorg leveren die bij u past.

Thuiszorg aanvragen

Wilt u meer weten over ons wijkteam of thuiszorg van ons ontvangen? Onze wijkverpleegkundige Hinke Visser komt graag even bij u langs om de mogelijkheden te overleggen.
» Neem contact op

Momenteel zijn er geen agenda items om weer te geven

Contactgegevens

Wijkteam Ureterp en Frieschepalen
Lijteplein 43
9243ER Ureterp

088 512 53 17
opsterland.ureterp@friesewouden.nl