actueel in team Ureterp & Frieschepalen

Babyshower Maurien

Op donderdag 16 november was het een drukte op het kantoor in Ureterp. In het diepste geheim hadden de collega’s een babyshower voorbereid voor collega Maurien. Met een smoesje werd de nietsvermoedende Maurien naar kantoor gelokt. Ineens werd het stil op kantoor, ssssst ze komt er aan! In de deuropening stond een oprecht veraste Marien, dit had ik niet verwacht!

Maurien mocht tijdens de shower niet stilzitten en moest meewerken aan verschillende opdrachten die door de collega’s waren bedacht. Zo mocht ze geblinddoekt een luier omdoen en dingen proeven, werd er geraden hoeveel cm de omtrek van haar buik was, is er hints gespeelt en moesten de collega’s raden wanneer de kleine zich aan zal dienen. Op dit laatste hebben we natuurlijk nog geen antwoord dus moeten we nog even afwachten wie van de collega’s het juiste moment van de geboorte gegokt heeft. Rond de kerstdagen verwachten Maurien en Robert hun eerste kindje.

We wensen Maurien een fijne zwangerschapsverlof toe en hopen dat alles voorspoedig mag verlopen.

Afscheid Reurdsje

Na jaren van trouwe dienst is het dan zo ver, collega Reurdsje gaat met pensioen. Op maandag 13 november hebben we als team afscheid genomen van Reurdsje onder het genot van een high tea bij B&G in Surhuisterveen. Iets eerder had Reurdsje al haar laatste werkdag gehad en afscheid genomen van de verschillende cliënten.

Als team hebben we Reurdsje nog eens flink in het zonnetje gezet met behulp van verschillende cadeaus aangeboden door haar collega’s. Het moet voor Reurdsje wel even wennen dat ze niet meer aan het werk hoeft geeft ze aan, zou er nog iemand gebeld hebben? Maar even kijken. Reurdsje mag nu echter gaan genieten van haar welverdiende pensioen. Ze verteld te zullen gaan genieten van de extra tijd die ze nu straks met de kleinkinderen heeft. Als team en cliënten zullen we deze fijne collega gaan missen en wensen we haar alle goed voor de toekomst.

Momenteel zijn er geen agenda items om weer te geven

Contactgegevens

Wijkteam Ureterp en Frieschepalen
Lijteplein 43
9243ER Ureterp

088 512 53 17
opsterland.ureterp@friesewouden.nl