Thuiszorg in Sonnega, Oldetrijne, Nijetrijne, Spanga, Slijkenburg, Scherpenzeel, Langelille, Munnekeburen, Oldelamer en Nijelamer

Bent u op zoek naar thuiszorg in de dorpen Sonnega, Oldetrijne, Nijetrijne, Spanga, Slijkenburg, Scherpenzeel, Langelille, Munnekeburen, Oldelamerof Nijelamerof in het westelijke deel van Wolvega? Dan bent u bij wijkteam De Westhoek aan het juiste adres. Dankzij onze thuiszorg kunnen onze cliënten in dit gebied zo lang mogelijk op een prettige manier zelfstandig thuis blijven wonen.

Verzorging en verpleging

Met een wijkteam van vijftien deskundige thuiszorgmedewerkers ondersteunen wij onze cliënten onder andere met persoonlijke verzorging en verpleging. Wij zijn gespecialiseerd in ouderenzorg, maar ook wanneer u bent opgenomen in het ziekenhuis en graag thuis van deze opname herstelt, kunnen wij u helpen. Tijdelijke thuiszorg kan dan een uitkomst bieden.

Heeft u hulpmiddelen nodig? Wij geven advies en bemiddelen bij de aanvraag. Wellicht voelt u zich thuis veiliger met personenalarmering. Waar mogelijk kunnen wij ook familieleden of mantelzorgers bij de zorg betrekken. Hiermee kunt u dag en nacht met één druk op de knop een zorgverlener bereiken. Alles gaat uiteraard in overleg. U houdt bij ons de regie in handen.

Sylvia van der Tuin is de wijkverpleegkundige van ons wijkteam. Zij is ook ons centrale aanspreekpunt. We werken intensief samen met externe zorgverleners en -instellingen, zoals de huisarts, apotheek, diëtiste en fysiotherapeut in ons werkgebied. Door regelmatig te overleggen weten we allemaal beter wat er speelt en kunnen we u nog sneller en beter van dienst zijn. Samen staan we sterk.

Eerlijk en respectvol

Met teamleden in de leeftijd van 24 tot 64 jaar vormen wij een hechte groep collega's. We zijn flexibel, collegiaal en kunnen altijd op elkaar rekenen. We gaan eerlijk en respectvol met elkaar om. Is er iemand ziek of is er een calamiteit? Samen lossen we alles op.

Het leukste aan ons werk vinden wij het contact met onze cliënten. Dat zij tevreden zijn met onze zorg, daar gaat het ons om. We vinden deze uitgestrekte, landelijke omgeving ten westen van Wolvega een fijn gebied om te werken. De meeste van ons komen hier ook zelf vandaan. Dat wij er hier voor zorgen dat onze cliënten langer in hun eigen, vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen, geeft ons veel voldoening.

Thuiszorg aanvragen

Wilt u meer weten over ons wijkteam of thuiszorg van ons ontvangen? Onze wijkverpleegkundige Jellie Boersma komt graag even bij u langs om de mogelijkheden te overleggen.
» Neem contact op

Momenteel zijn er geen agenda items om weer te geven

Contactgegevens

Wijkteam Westhoek
Markt  11
8471 AS Wolvega

088 512 60 61
westhoek@friesewouden.nl