Wijkteam Wetterfugels, Heerenveen

Blijft u het liefst zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen? Ook wanneer u wat extra zorg nodig heeft? Thuiszorg maakt dit mogelijk. Wie op zoek is naar thuiszorg in de Greiden in Heerenveen, is bij wijkteam Wetterfugels aan het juiste adres.

Verzorging en verpleging

Met een team van elf deskundige verzorgenden en verpleegkundigen begeven wij ons zeven dagen per week door de Greiden in Heerenveen. Wij helpen onze cliënten met persoonlijke verzorging en verpleging, we bemiddelen bij de aanvraag van hulpmiddelen en enkele van ons zijn gespecialiseerd in palliatieve zorg aan huis.

Wanneer u ook graag thuiszorg van ons ontvangt, gaat dit altijd in goed overleg. U houdt bij ons de regie in handen en waar mogelijk passen wij ons aan uw wensen en behoeftes aan. Familieleden en mantelzorgers kunnen wij bij de zorg betrekken. Samen vinden we op elke hulpvraag een passend antwoord.

Om u van de best mogelijke zorg te voorzien, werken we samen met externe zorginstellingen waaronder de huisartsenpraktijken en apotheek in deze omgeving en met welzijnsorganisatie Caleidoscoop. Wanneer wij u zelf de zorg niet kunnen leveren die u nodig heeft, kunnen wij u snel en goed doorverwijzen naar de juiste persoon. U staat er nooit alleen voor.

Zelfstandig en saamhorig

Ons wijkteam Wetterfugels bestaat uit zorgmedewerkers tussen de 27 en 61 jaar. Wijkverpleegkundige Janneke Luik-Faber is het centrale aanspreekpunt van ons team. Hoewel wij veel zelfstandig werken, zijn we een hecht team en zorgen we niet alleen goed voor onze cliënten maar ook voor elkaar. De saamhorigheid is groot en we zijn goed op elkaar ingespeeld. Samen komen we op de mooiste ideeën en vinden we de beste oplossingen, voor welke situatie dan ook. Het leukste aan ons werk vinden wij de afwisseling. Dat we onze zorg zo aanbieden dat onze cliënten zo lang mogelijk op een prettige manier thuis kunnen blijven wonen, geeft ons veel voldoening.

De vier buurten die samen de Greiden vormen zijn voor ons een prettige en gevarieerde werkomgeving. Het is goed om te merken dat de mensen hier over het algemeen voor elkaar klaar staan. Wanneer wij ons door de wijk verplaatsen, proberen we zo aanspreekbaar mogelijk te zijn. Wie een vraag heeft of graag meer informatie wil, kan bij ons terecht.

Thuiszorg aanvragen

Wilt u meer weten over ons wijkteam of thuiszorg van ons ontvangen? Onze wijkverpleegkundige Janneke Luik-Faber komt graag even bij u langs om de mogelijkheden te overleggen.

Contactgegevens

Wijkteam Wetterfugels
Kattebos 146
8446 DB Heerenveen

088 512 6992
wetterfugels@friesewouden.nl