Wijkteam Zorgspoor, Heerenveen

Woont u in de omgeving van het spoor van Heerenveen en heeft u thuiszorg nodig? Dan staan de tien zorgmedewerkers van ons wijkteam Zorgspoor voor u klaar. Op deze pagina leest u alles over wie wij zijn, hoe wij werken en wat wij kunnen betekenen. Voor u, voor uw naasten en voor uw leefomgeving.

Verzorging en verpleging

Ons wijkteam Zorgspoor ondersteunt inwoners van het hart van Heerenveen met persoonlijke verzorging en verpleging. U kunt ook bij ons terecht voor palliatieve zorg aan huis en bij de aanvraag van hulpmiddelen. Omdat we met tien deskundige verzorgenden en verpleegkundigen een klein team vormen, heeft u maar met een paar verschillende medewerkers te maken die u daardoor snel en goed leert kennen. Dat is wel zo vertrouwd.

Wanneer u zich niet meer helemaal zeker voelt in uw eigen omgeving, kunnen wij personenalarmering in uw woning aanbrengen. Daarmee kunt u ons, of een familielid of mantelzorger, op elk gewenst moment bereiken. Dag en nacht. Wij kunnen uw familie of mantelzorger ook betrekken bij de zorg die wij uitvoeren.

Hoewel wij gespecialiseerd zijn in ouderenzorg, komen wij ook veel over de vloer bij mensen met een verstandelijke beperking. Bijvoorbeeld wanneer zij hulp nodig hebben bij hun persoonlijke verzorging. Talant heeft veel woningen in ons werkgebied en dit heeft een goede samenwerking opgeleverd. Wij werken ook samen met andere zorginstellingen, waaronder huisartsenpraktijk De Compaenen en Kring Apotheek Swarte. We voeren bijna dagelijks overleg, omdat we u samen nog beter en sneller kunnen helpen.

Uw wijkteam in hartje Heerenveen

Onze waarnemend wijkverpleegkundige Akke van der Heide is het centrale aanspreekpunt van ons wijkteam Zorgspoor. We gaan onderling goed met elkaar om. Om op de hoogte te blijven van wat er speelt, overleggen we veel. We zorgen ervoor dat we altijd bereikbaar zijn. Met z'n tienen, variërend in leeftijden van 35 tot 63 jaar oud, kunnen we het werk goed aan. We beleven veel plezier aan de omgang met onze cliënten.

Heerenveen is een levendige stad waar veel verschillende soorten mensen wonen. Als wijkteam voelen we ons hier thuis. Omdat in een stad altijd van alles te doen is, is geen dag hetzelfde. Wel zijn de mensen in een stad vaak wat op zichzelf. Dit is prima, maar voor wie wel af en toe behoefte heeft aan een kop koffie en een praatje, willen we in de toekomst buurtbijeenkomsten organiseren. Hier wordt aan gewerkt.

Thuiszorg aanvragen

Wilt u meer weten over ons wijkteam of thuiszorg van ons ontvangen? Onze wijkverpleegkundige Akke van der Heide graag even bij u langs om de mogelijkheden te overleggen.

Momenteel zijn er geen agenda items om weer te geven

Contactgegevens

Wijkteam Zorgspoor
Thorbeckestraat 3 
8442 CX Heerenveen

088 512 55 50 
vvheerenveen@friesewouden.nl