Thuiszorg in De Blesse, Blesdijke en Wolvega zuid

Iedereen kan op een moment in het leven komen waarbij wat extra hulp welkom is. Bijvoorbeeld wanneer u een dagje ouder wordt of wanneer u erg ziek bent (geweest). Ons wijkteam Zuideinde is er voor mensen die thuiszorg nodig hebben in Wolvega Zuid, de Blesse en Blesdijke. Samen zorgen we ervoor dat u zo lang mogelijk in uw eigen, vertrouwde omgeving kunt blijven wonen.

Verzorging en verpleging

Wij kunnen u als professioneel wijkteam van dertien deskundige zorgmedewerkers helpen bij de persoonlijke verzorging en verpleging. Wij kunnen verpleegtechnische handelingen bij u thuis uitvoeren en bemiddelen bij de aanvraag van hulpmiddelen.

Voelt u zich niet meer zo zeker wanneer u alleen thuis bent? Met personenalarmering in uw woning kunt u op elk gewenst moment een zorgverlener, familielid of mantelzorger bereiken. Wij betrekken mantelzorgers en familieleden graag bij de zorg. Dat is voor u wel zo vertrouwd. Uiteraard gaat alles in goed overleg en houdt u bij ons de regie in handen. U staat er nooit alleen voor.

Carla Mulder is de wijkverpleegkundige van ons wijkteam. Zij is ons centrale aanspreekpunt. Hiernaast bestaat ons team uit verpleegkundigen, ziekenverzorgenden, verzorgenden en helpenden. We werken nauw samen met externe zorgverleners en -organisaties. Zo voeren wij regelmatig overleg met de huisarts, apotheek, diëtist, psycholoog en ondersteunende begeleiders in ons werkgebied. Hiernaast kunnen wij altijd een beroep doen op de specialisten van ons eigen Specialistisch Centrum, onder wie de fysiotherapeut, ergotherapeuten logopedist. Zo kunnen wij u altijd van de zorg voorzien die u nodig heeft.

Vertrouwen en waardering

In de mooie, rustige omgeving van ons werkgebied voelen wij ons als wijkteam Zuideinde ook zelf thuis. We merken dat onze cliënten veel vertrouwen in ons hebben en dat ze onze hulpverlening waarderen. Dit geeft ons veel voldoening en plezier in ons werk.

We gaan als wijkteam onderling respectvol en vriendelijk met elkaar om. We hebben begrip voor elkaar, staan voor elkaar klaar en ondersteunen elkaar waar nodig. We houden van uitdagingen en zijn goed op de hoogte van de ontwikkelingen in de zorg. Hoewel wij veel zelfstandig werken, is het ons gezamenlijke doel om onze cliënten te helpen en te leren om zo zelfstandig mogelijk deel uit te blijven maken van de maatschappij.

Thuiszorg aanvragen

Wilt u meer weten over ons wijkteam of thuiszorg van ons ontvangen? U kunt met onze wijkverpleegkundige Carla Mulder een afspraak maken om de mogelijkheden te overleggen.
» Neem contact op

Momenteel zijn er geen agenda items om weer te geven

Contactgegevens

Wijkteam Zuideinde
Markt  11
8471 AS Wolvega

088 512 60 50
care.weststellingwerf@friesewouden.nl