Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

Stage

Stagiaires van diverse opleidingen zijn van harte welkom bij De Friese Wouden. Jij bent tenslotte onze toekomstige collega. Door het volgen van een stage bij De Friese Wouden, leer je theorie en praktijk te verbinden in een leuke en veelzijdige omgeving. Ervaren medewerkers begeleiden je in je dagelijkse taken. Andersom bied jij nieuwe inzichten aan onze medewerkers. Naast stages voor verpleegkundige of verzorgende-opleidingen, bieden wij ook stagemogelijkheden voor beroepen in andere sectoren. Denk bijvoorbeeld aan welzijn, facilitair, horeca, financieel en secretarieel. 

Als je flexibel, leergierig bent en houdt van uitdagingen, dan zien wij je graag bij ons als stagiair. Wij doen er alles aan om jou zo veel mogelijk te laten leren.

Erkend leerbedrijf

Om jouw opleiding en de stage zo goed mogelijk op elkaar te laten aansluiten, hebben wij contact met meerdere MBO- en HBO-instellingen in Noord Nederland. De Friese Wouden is een erkend leerbedrijf en voldoet aan de kwaliteitscriteria opgesteld door Calibris, Ecabo, Kenwerk en Aequor.