Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

Lekker Noflik Cateringservice

  • Lekker Noflik 't Suyderhuys

Lekker Noflik is gemakkelijk wanneer je een vergadering of feestje moet organiseren en een geschikte ruimte zoekt. In de woonzorgcentra Berchhiem in Burgum, ’t Suyderhuys in Surhuisterveen en Haersmahiem in Buitenpost vind je vele mogelijkheden. En een hapje en drankje erbij is snel geregeld.

Lekker en gemakkelijk
Lekker Noflik betekent voor jou gemak bij het zoeken naar accommodatie voor een vergadering of feestje; groot of klein, zakelijk of privé, met of zonder bediending. Lekker Noflik betekent ook smakelijk geregeld: van een borrelhapje tot een warme maaltijd, alle consumpties van Lekker Noflik worden in de restaurants van De Friese Wouden gemaakt (Ferdivedaasje, Berchhiem, ’t Suyderhuys). En wil je beginnen met een ontbijt, halverwege lunchen of afsluiten met een buffet? Bespreek de verrassend vele mogelijkheden van Lekker Noflik.  

Eén telefoontje
Kies je locatie en Bespreek met gastvrouw mogelijkheden. De gastvrouw vult het reserveringsformulier in en zorgt dat verder alles geregeld wordt, ook administratief. Met één telefoontje is dus alles in één keer geregeld. Lekker noflik, toch?

Restaurant De Polleppel
't Suyderhuys, Zonneweide 1, 9231 BB Surhuisterveen
Openingstijden dagelijks van 08.30 uur tot 16.00 uur. In overleg ook na 16.00 uur.
Reservering voor Lekker Noflin dagelijks tijdens openingstijden. Telefoon 0512 36 97 98. Mailen kan ook: restaurantsuyderhuys@friesewouden.nl

Documenten bij deze pagina: