Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

't Suyderhuys: een levendig woonzorgcentrum

't Suyderhuys is een levendige locatie. Het woonzorgcentrum in Surhuisterveen kent een bruisend verenigingsleven. Ook is er een groot aantal faciliteiten, zoals een winkel waar u zelf uw boodschappen kunt doen. Tegenover ‘t Suyderhuys ligt een openluchtzwembad, dat zomers voor veel levendigheid zorgt.

Zelfstandig
In het woonzorgcentrum kunt u veel zelfstandig doen. U kunt naar de winkel beneden gaan voor de dagelijkse boodschappen. Daarnaast is er een kapsalon en een bibliotheek waar u met uw eigen lidmaatschapskaart grootletterboeken kunt lenen. 

Activiteiten
Bewoners doen in groepsverband mee aan diverse activiteiten. Veel vinden plaats in restaurant Ite en geniete. Door de nauwe contacten met de scholen in Surhuisterveen komen ook regelmatig jongeren over de vloer. Samen met u organiseren ze leuke activiteiten. Bijvoorbeeld een huifkartocht of een sfeervolle herfstmarkt. 

Maaltijd
In 't Suyderhuys kunt u elke dag genieten van een heerlijke maaltijd. Deze kunt u zelf samenstellen uit de buffetwagen die bij u thuis langskomt. Maar u kunt ook de koks in het restaurant even gedag zeggen en daar met de andere bewoners genieten van hun kookkunsten. 

Oplaadpunt elektrische fietsen
U laadt de accu van uw elektrische fiets nu op bij ‘t Suyderhuys! Zo hoeft u onderweg nooit meer stil te staan. Bent u in de buurt? Dan bent u bij ons van harte welkom om
uw fiets weer nieuwe energie te geven.