Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

Workshop Dans en bewegen in Nieuwehorne goed bezocht

Geplaatst op: 27 november 2015

In Nieuwehorne wordt zes keer een workshop Dans en beweging georganiseerd. De Friese Wouden organiseert dit samen met docent Marion Nagelhout van Ateliers Majeur.
De workshops worden goed bezocht. De eerste les waren er 12 deelnemers en de tweede les zelfs 15. De kleine zaal moest verruild worden voor de grote zaal. Het is een leuke groep enthousiaste mensen die meedoen met of zonder rollator. Marion geeft erg leuke lessen. Daarnaast is elke keer minstens één vrijwilliger aanwezig, dit zijn medewerkers van ons thuiszorg team de Horne van De Friese Wouden.

Niet toewijsbare wijkverpleegkundige zorg (S1)
De workshops worden georganiseerd vanuit de Niet-toewijsbare wijkverpleegkundige zorg. Niet-toewijsbare wijkverpleegkundige zorg (S1) is gericht op signalering en preventie van groepen inwoners en wordt gefinancierd door het Rijk. Voor Friesland zijn de beschikbare gelden verdeeld door De Friesland Zorgverzekeraar, op basis van populatiegegevens. In de gemeente Heerenveen zijn vier kavels aangewezen als aandachtsgebied voor niet-toewijsbare wijkverpleegkundige zorg.

|