Haersmahiem

  • Gemoedelijke sfeer
  • Zelfstandig wonen
  • 70 kamers

In woonzorgcentrum Haersmahiem in Buitenpost hangt een gemoedelijke sfeer. Veel bewoners kennen elkaar en er worden leuke activiteiten gehouden. In Haersmahiem zijn verschillende faciliteiten waar u gebruik van kunt maken, zoals restaurant De Ferdivedaasje.

Uw leven inrichten zoals u dat graag wilt

De kamers in Haersmahiem zijn vrijwel allemaal geschikt voor echtparen. Er is veel ruimte voor zelfstandigheid, u kunt uw leven inrichten zoals u dat graag wilt. Boodschappen kunt u halen in het winkeltje op de begane grond. Daar vindt u ook een pedicure en een kapsalon en we hebben een eigen fitnessruimte. Het hart van Haersmahiem is restaurant De Ferdivedaasje. Hier worden veel activiteiten gehouden. De kaartclub heeft er zijn eigen plekje en er worden veel spelletjes gedaan. Er worden ook kerkdiensten gehouden. En natuurlijk bent u welkom om in het restaurant te komen eten. Als u liever op uw kamer eet kan dat ook. Er is een speciale buffetwagen die bij u langskomt en waaruit u uw menu zelf kunt samenstellen.

Zorg in Haersmahiem

Haersmahiem biedt verschillende vormen van zorg. In ons woonzorgcentrum kunt u rekenen op een veilige en comfortabele woonomgeving met 24 uur per dag hoogwaardige zorg. Ons uitgangspunt is dat u kunt leven zoals u dat graag wilt, wij sluiten ons aan bij uw gewoonten. Als u behoefte heeft aan structuur en begeleiding kunt u dagelijks terecht bij de groepsverzorging. Een vast team van medewerkers zorgt voor gezellige en zinvolle dagen.

Herstelzorg

Als u om medische redenen tijdelijk niet thuis kunt wonen en lichte ondersteuning nodig heeft, dan kunt u voor een korte periode verblijven in Haersmahiem. Dit noemen we Eerstelijnsverblijf laag. Als uw zorgvraag meer complex is, dan heeft KwadrantGroep drie locaties waar wij gespecialiseerde herstelzorg bieden. Bij ELV laag blijft uw huisarts uw behandelaar.

Terminale zorg voor thuiswonenden

Als thuis geen terminale zorg meer gegeven kan worden, zijn er speciaal voor mensen met een korte levensverwachting speciale kamers voor intensieve zorg in Haersmahiem beschikbaar. Lees hier meer

Dagbesteding

In Haersmahiem is ook een ruimte voor dagbesteding. Als u zelfstandig woont kan het best lastig zijn om invulling aan uw dag te geven. Bijvoorbeeld door een beperking of als u zich eenzaam voelt. In het dagcentrum organiseren we activiteiten, zowel in groepsverband als individueel. Onze medewerkers hebben aandacht voor wat u nodig heeft om u goed te voelen en bij ons een leuke tijd te hebben.

De dagbesteding is verhuisd vanuit Haersmahiem naar onderstaand adres.

Dagverzorging De Klimroas
Johan Frisostraat 2, 9285 TS Buitenpost
Telefoonnummer: 06-50 03 59 64
E-mailadres: dagverzorgingdeklimroas@kwadrantgroep.nl

Contact met de omgeving

Onze deuren staan altijd open voor mensen uit de omgeving. Ze kunnen in De Ferdivedaasje een kopje koffie drinken of meedoen aan ons gevarieerde activiteitenprogramma. Er komen ook regelmatig kinderen over de vloer. In Haersmahiem zit een locatie voor kinderopvang en we houden activiteiten waar basisscholen uit Buitenpost bij betrokken zijn.