Zorg thuis

Het is fijn om in uw eigen huis te kunnen blijven wonen. Ook als u tijdelijk of voor langere tijd zorg nodig heeft. Onze wijkverpleegkundigen vormen de spil in onze zorgverlening in dorpen en wijken. Onze zorgprofessionals verlenen zowel eenvoudige als technisch hoogwaardige zorg. Zij kennen de mogelijkheden in uw omgeving en zijn expert als het gaat om preventie en gezondheid. Op basis van uw zorgbehoefte en persoonlijke omstandigheden adviseren zij over geschikte hulpmiddelen en de meest passende zorgverlening en behandeling. Wij gaan uit van uw mogelijkheden, nu en in de toekomst. Wij werken hierbij nauw samen met de mensen om u heen. Door in kleine teams te werken, kent u onze medewerkers en zij u. Wel zo prettig!

 • Afbeelding
  thuiszorg

  Thuiszorg

  De Friese Wouden biedt u verzorging, verpleging en ondersteuning zodat u zolang mogelijk zelfstandig kunt blijven wonen. Wij zijn thuis in de beste zorg.
 • Afbeelding
  zorg in de laatste levensfase

  Zorg in de laatste levensfase

  Als beter worden niet meer mogelijk is en u in de laatste fase van uw leven bent, kunt u bij ons terecht voor palliatieve zorg.
 • Afbeelding
  hier moet nog een foto voor personenalarmering

  Personenalarmering

  In het geval van een noodsituatie komt u met één druk op de knop direct in contact met een verpleegkundige.
 • Afbeelding
  dementie

  Dementie

  Als u te maken krijgt met dementie heeft u vaak veel vragen. Hiervoor kunt u terecht bij de casemanager dementie.
 • Afbeelding
  behandelteam

  Het behandelteam

  KwadrantGroep Behandelteam is gespecialiseerd in zorg aan kwetsbare ouderen die te maken hebben met klachten en ziektes op sociaal, psychisch en lichamelijk gebied.