Parkinson Café Burgum

Parkinson Café Burgum is een informele ontmoetingsplaats voor mensen met de ziekte van Parkinson en hun naasten, uit een wijde omgeving rondom Burgum. Het biedt hen de gelegenheid met anderen te praten die hun ervaringen begrijpen en kunnen delen. Iedere bijeenkomst staat in het teken van een onderwerp, de ene keer informatief, een andere keer staat de ontspanning centraal.

Gratis deelname

Deelname aan het Parkinson Café is gratis. U wordt wel om een vrijwillige eigen bijdrage voor de consumpties gevraagd. Aanmelden (of afmelden) is niet nodig.

Waar en wanneer

Iedere 1e dinsdag van de maand is er een bijeenkomst, met uitzondering van de maanden januari, juli en augustus. De bijeenkomsten starten om 14.30 uur en eindigen rond 16.00 uur, de zaal is open vanaf 14.15 uur.

De bijeenkomsten vinden plaats in:
Woonzorgcentrum Berchhiem
Prins Bernhardstraat 74
9251 GM Burgum

Blijf op de hoogte

Wilt u geheel vrijblijvend geïnformeerd worden over de bijeenkomsten van Parkinson Café Burgum? Dan kunt u via onderstaande contactgegevens uw adresgegevens doorgeven. U wordt dan over de bijeenkomsten geïnformeerd middels een e-mail of een brief via de post.

U kunt Parkinson Café Burgum ook liken via facebook.

Contact

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen via:
T 088 512 71 50
E parkinsoncafeburgum@gmail.com