Seniorenappartementen

Wanneer u besluit om een appartement of woning voor 55-plussers of chronisch zieken te huren, bemiddelt De Friese Wouden graag tussen u en de woningbouwvereniging of makelaar. Het gaat om zelfstandige woningen waarin u aangepaste zorg kunt krijgen. De appartementen staan in Buitenpost, Burgum, Drachten, Garijp, Harkema en Surhuisterveen.

Centraal gelegen

Onze appartementen en woningen bieden veel voordelen. Heeft de zorgbehoefte van u of van uw partner ervoor gezorgd dat u niet meer bij elkaar woont? De woningen van De Friese Wouden brengen u mogelijk weer samen in de nabije omgeving. Ze zijn meestal centraal gelegen waardoor gezellige activiteiten en diverse faciliteiten nooit ver weg zijn. Net als de zorg van De Friese Wouden.

24 uur per dag zorg

De Friese Wouden kan 24 uur per dag zorg bieden in de appartementen. Hiervoor is een indicatie nodig. De Friese Wouden kan deze voor u aanvragen. Nabij de appartementen, die goed bereikbaar zijn met een rolstoel, staat ook een woonzorgcentrum van De Friese Wouden.

 • Wonen in Burgum

  Wonen in Burgum

  De Friese Wouden biedt vier verschillende seniorenappartementen, op diverse locaties aan in Burgum, de hoofdplaats van de gemeente Tytsjersteradiel.

 • Wonen in Surhuisterveen

  Wonen in Surhuisterveen

  In Surhuisterveen vindt u drie verschillende appartementen, De Lelie, Suderhiem en Het Suyderhofke.

 • Wonen in Buitenpost

  Wonen in Buitenpost

  Aan de Eringalaan in Buitenpost liggen twee complexen met in totaal dertig seniorenappartementen.

 • Wonen in Harkema

  Wonen in Harkema

  Thuiszorg De Friese Wouden verhuurt, speciaal aan ouderen en zorgbehoevenden, 12 nieuwe comfortabele appartementen in Harkema.

 • Wonen in Drachten

  Wonen in Drachten

  De Friese Wouden verhuurt, speciaal voor ouderen en chronisch zieken, 51 nieuwe appartementen in 'De Bining' aan het Raadhuisplein in Drachten.

 • Wonen in Garijp

  Wonen in Garijp

  De Friese Wouden heeft zes nieuwe comfortabele zorgappartementen in Garijp, speciaal voor ouderen, chronisch zieken en gehandicapten.