't Suyderhuys

  • Een levendige locatie
  • Veel faciliteiten
  • Zelfstandig wonen

In woonzorgcentrum ’t Suyderhuys in Surhuisterveen is altijd wat te doen. Er worden veel activiteiten gehouden en er zijn verschillende faciliteiten waar u gebruik van kunt maken. U woont zelfstandig, dus u kunt uw leven inrichten zoals u dat graag wilt. Ouderen uit de buurt maken veel gebruik van de faciliteiten van ’t Suyderhuys, dit geeft altijd een gezellige drukte. Tegenover ’t Suyderhuys is een openluchtzwembad, dat zorgt ’s zomers voor veel levendigheid.

Een levendige locatie

’t Suyderhuys is een levendige locatie, midden in de samenleving. Er is een winkeltje voor de dagelijkse boodschappen, een kapsalon en een bibliotheek. U kunt meedoen aan diverse activiteiten. Door nauwe contacten met de basisscholen in Surhuisterveen komen er ook regelmatig jongeren over de vloer. Bijvoorbeeld om samen met u in het Jong & Oud koor te zingen. U kunt elke dag genieten van een heerlijk diner. U kunt uw menu zelf samenstellen uit de buffetwagen die bij u thuis langskomt. Maar u kunt ook gezellig komen eten in ons restaurant.

Zorg in 't Suyderhuys

’t Suyderhuys biedt verschillende vormen van zorg onder 1 dak. In ons woonzorgcentrum kunt u rekenen op een veilige en comfortabele woonomgeving met 24 uur per dag hoogwaardige zorg. Ons uitgangspunt is dat u kunt leven zoals u dat graag wilt, wij sluiten ons aan bij uw gewoonten. De zorg is gericht op geborgenheid en bescherming. Als u in ’t Suyderhuys woont en behoefte heeft aan structuur en begeleiding, dan kunt u dagelijks terecht bij de groepsverzorging. Een vast team van medewerkers zorgt voor gezellige en zinvolle dagen.

Voor mensen met dementie die verpleeghuiszorg nodig hebben is er de afdeling It Wenplak.. De specialist ouderengeneeskunde is verantwoordelijk voor de medische zorg en er wordt intensief samengewerkt met behandelaren.

Eerstelijnsverblijf

Als u om medische redenen niet thuis kunt wonen, kunt u tijdelijk terecht in ’t Suyderhuys. Bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname of als u moet herstellen. We noemen dit eerstelijnsverblijf.

Dagbesteding

In ‘t Suyderhuys is ook een ruimte voor dagbesteding. Als u zelfstandig woont kan het best lastig zijn om invulling aan uw dag te geven. Bijvoorbeeld door een beperking of als u zich eenzaam voelt. In het dagcentrum organiseren we activiteiten, zowel in groepsverband als individueel. Onze medewerkers hebben aandacht voor wat u nodig heeft om u goed te voelen en bij ons een leuke tijd te hebben.

Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.