Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

Nieuw wijkteam in Dantumadiel

Geplaatst op: 1 maart 2016
  • Daniëlle van Mastrigt

Vandaag 1 maart start De Friese Wouden een nieuw wijkteam in Dantumadiel. In Talma Hoeve in Feanwâlden heeft ons thuiszorgteam een eigen kantoor waar u terecht kunt met vragen of voor meer informatie. Tussen 15.00 en 17.00 uur wordt het kantoor vandaag officieel geopend.

U krijgt de zorg die u nodig heeft
Wanneer u in Feanwâlden, Damwâld of één van de omliggende dorpen woont, wilt u daar natuurlijk zo lang mogelijk blijven. Het is dan wel belangrijk dat u hier de zorg kunt krijgen die u nodig heeft. De Friese Wouden is hierin gespecialiseerd. Van persoonlijke verzorging en verpleging tot medisch specialistische hulp: u kunt dag en nacht op ons rekenen.

Inloopspreekuur
Wij werken hier in een kleinschalig team van gecertificeerde verpleegkundigen en verzorgenden, zodat u steeds dezelfde gezichten ziet. De zorg leveren we gewoon bij u thuis, op de manier die het beste bij u past. Wijkverpleegkundige Danielle van Mastrigt (foto) is het centrale aanspreekpunt van ons wijkteam. Zij houdt elke dinsdagmiddag van 15.00 – 16.00 uur inloopspreekuur in Talma Hoeve, gelegen aan Johanneswâld 1 in Feanwâlden. Hierdoor blijven de lijnen kort en kunnen we snel en eenvoudig contact met elkaar leggen. Wij met u, en u met ons.

Voorheen verleende het team Noardburgum, Feanwâlden en omgeving zorg in Feanwâlden. Het team de Wâlden verleende zorg in Damwâld. Dit wordt overgenomen door het nieuwe team van wijkverpleegkundige Daniëlle van Mastrigt voor Feanwâlden, Damwâld en omgeving. De beide andere teams zijn operationeel in de regio’s Noardburgum en de Wâlden.

Contact
Wilt u meer weten over ons wijkteam of wilt u thuiszorg van ons ontvangen? Neem dan contact op met onze wijkverpleegkundige Daniëlle van Mastrigt via telefoonnummer 088 512 6577. Zij komt graag bij u langs om de mogelijkheden door te spreken.

|