Feestelijke opening Parkinson Café Burgum

Geplaatst op: 21 maart 2011

Op maandag 4 april opent in zorgcentrum Berchhiem in Burgum het Parkinson Café. Het Parkinson Café Burgum is een informeel trefpunt voor mensen met de ziekte van Parkinson, hun familie en mantelzorgers. Het biedt u de gelegenheid met anderen te praten die uw ervaringen begrijpen en kunnen delen. De bijeenkomst vindt plaats op de afdeling Oranje Stins, naast Berchhiem. Het adres is Prinses Margrietstraat 51.

De opening begint om 14.30 uur, de zaal is vanaf 14.15 uur geopend. Tijdens de opening zal een presentatie gegeven worden door Luch Leeffers, Specialist Ouderengeneeskunde De Friese Wouden, De Parkinson Vereniging en ParkinsonNet. ParkinsonNet is een landelijk netwerk van zorgverleners die zich gespecialiseerd hebben in het behandelen van cliënten met de ziekte van Parkinson.

Het Parkinson Café Burgum is elke eerste maandag van de maand open. Naast een informatief gedeelte, is er ook ruimte voor ontspanning. Voor meer informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met het specialistisch centrum van de Friese Wouden, 088-5127150 of specialistischcentrum@friesewouden.nl.
 

|