Ga op 12 september mee met pluZ het water op!

Geplaatst op: 6 augustus 2008
Stelt u zich voor: u zit aan boord van een comfortabele rondvaartboot. Om u heen het prachtige Friese natuurgebied de Alde Feanen. Vanaf het schip ziet u in het riet de eenden, futen, waterhoentjes en hier en daar een reiger. Krijgt u er al zin in? Ga dan mee op onze pluZ-seniorendag. Een dagtocht voor oudere pluZ-leden op 12 september 2008. Niet alleen een boottocht maar ook museumbezoek, een heerlijke lunch en veel gezelligheid.

Deze speciale seniorendag is vooral bedoeld voor die pluZ-leden, die er normaal gesproken zelden of nooit op uit kunnen. Uitgebreide medische zorg is niet mogelijk maar als u hulp nodig hebt bij het eten of bij toiletbezoek is dat geen probleem. Er zijn voldoende vrijwilligers aanwezig om u te assisteren. Dit zijn verzorgenden en verpleegkundigen van De Friese Wouden die zich spontaan hebben aangemeld om u de nodige aandacht te geven. Uw rolstoel en rollator kunnen ook gewoon mee aan boord. Hebt u geen vervoer? Wij doen ons best dit voor u tegen een geringe meerprijs te regelen. Kortom: de medewerkers van pluZ gaan er alles aan doen om van deze dag een succes te maken. Voor alles wordt gezorgd, van begin tot eind wordt u lekker in de watten gelegd. PluZ heeft alleen geen invloed op het weer...

Programma
Het programma ziet er als volgt uit:
10.15 uur Ontvangst met koffie en gebak op It Wiid te Eernewoude
11.00 uur Bezoek aan het Landbouwmuseum
12.00 uur Aan boord
12.15 uur Afvaart
12.30 uur Lunch aan boord
14.00 uur Thee met wat lekkers
15.00 uur Aanmeren in Eernewoude

Aanmelden
Wacht niet te lang en meld u vóór 1 september aan. De kosten bedragen voor pluZ-leden slechts € 20 per persoon. Niet-pluZ-leden betalen € 30. Lid worden? Klik hier. De reis gaat alleen door bij voldoende deelname. U meldt zich aan via telefoonnummer 088 512 1000. Hier kunt u ook uw eventuele zorg- en dieetwensen kenbaar maken en aangeven of u vervoer nodig heeft. pluZ zal haar uiterste best doen om vervoer voor u te regelen. Wij kunnen dit echter niet garanderen. Indien u gebruikt wenst te maken van deze service zullen wij telefonisch contact met u opnemen.

Betalen
Betaling gaat per automatische incasso. Het vervoer naar en van de boot dient u contant te betalen.
|