Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

Iedereen welkom bij de bijeenkomsten in het Parkinson Café Burgum

Geplaatst op: 3 februari 2012

Onderwerpen als de WMO, medicijngebruik en geheugenproblematiek houden veel mensen met Parkinson bezig. In februari, maart en april komen deze thema’s uitgebreid aan de orde in het Parkinson café.

In april 2011 opende Parkinson Café Burgum voor het eerst haar deuren. Sindsdien zijn er zeven goed bezochte bijeenkomsten met zeer diverse onderwerpen geweest. En het aantal deelnemers blijft groeien!

De komende maanden staan de volgende onderwerpen op het programma:

Medicijnen: Op dinsdag 7 februari zal specialist Ouderengeneeskunde Luch Leeffers, vertellen over hoe medicatie bij de ziekte van Parkinson werkt. Tijdens de bijeenkomst zal er ook volop ruimte zijn voor de bezoekers om hun eigen ervaringen met elkaar te delen.

‘Wet Maatschappelijke Ondersteuning: ook voor u?’ is het thema van de tweede bijeenkomst op 6 maart.

Op 3 april zal de psycholoog van De Friese Wouden meer vertellen over geheugenproblematiek in relatie tot de ziekte van Parkinson.

Initiatiefnemer De Friese Wouden werkt sinds kort samen met KEaRN. Sinds oktober worden de bijeenkomsten dan ook georganiseerd in Werf8, het bezoekadres van KEaRN.

Alle bijeenkomsten vinden plaats op de eerste dinsdag van de maand en starten om 14.30 uur. De zaal is open om 14.15 uur. De bijeenkomsten vinden plaats in Werf8, aan de WMO van Veenweg 8 te Burgum.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de bijeenkomsten? Geef dan uw naam en adres door via 088 512 71 50 of mail deze gegevens naar specialistischcentrum@friesewouden.nl.
 

|