Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

Kraamzorgorganisaties verder als Isis Kraamzorg

Geplaatst op: 2 november 2009

Vanaf maandag 2 november gaan de De Friese Wouden Kraamzorg, Isis Kraamzorg en Kraamzorg SamenZorg samen verder als één bedrijf: Isis Kraamzorg. Directeur Ingrid Heidema hees ’s ochtends de vlag bij het nieuwe kantoor aan de Thialfweg in Heerenveen, het officiële startsein voor de nieuwe organisatie.

De kwaliteiten van de drie organisaties zijn samengevoegd in één visie voor het nieuwe Isis Kraamzorg: ‘Jouw coach rondom de kraamtijd’. Voor de cliënten betekent dit dat elk gezin een kraamverzorgende krijgt die in de buurt woont. Zij geeft persoonlijke ondersteuning en begeleiding in nauwe samenwerking met de verloskundige of huisarts. Isis Kraamzorg vindt het belangrijk dat haar medewerkers uitgaan van de beleving van haar cliënten en wat zij belangrijk vinden. De kernwoorden zijn dan ook aandacht, rust en kwaliteit. Isis Kraamzorg biedt naast assistentie bij de bevalling en kraamzorg ook speciale arrangementen en cursussen aan.

De huidige cliënten van de drie organisaties zullen geen ‘last’ hebben van de overgang naar Isis Kraamzorg. De gemaakte afspraken blijven staan en Isis biedt de kraamzorg zoals die bij inschrijving overeen is gekomen. Wel kregen de cliënten een attentie als welkom in de nieuwe organisatie.

Met ingang van 2 november is het nieuwe adres van Isis Kraamzorg Thialfweg 53, 8441 PW in Heerenveen. Kijk voor meer informatie over openingstijden en aanmelding op www.isiskraamzorg.nl.
 

|