Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

Ontdekkingstocht in en rondom Berchhiem

Geplaatst op: 26 oktober 2010

Ontdek op speelse wijze het belang van beweging(svrijheid) en andere aspecten van levenskwaliteit voor mensen met dementie.

Van donderdag 4 november tot en met woensdag 10 november wordt in Berchhiem een educatieve ontdekkingstocht uitgezet. De ontdekkingstocht leert u van alles over het effect van het gebruik van vrijheidsbeperkende maatregelen, het juist niet meer fixeren en het belang van lichamelijke beweging.

Onderdeel van de ontdekkingstocht is een kunstexpositie. Vier enthousiaste eindexamenkandidaten van de kunstacademie vormden een grote stapel onrustbanden om tot kunstobjecten, met een nieuwe positieve betekenis. Ontzettend leuk om te bekijken!

De ontdekkingstocht wordt donderdag 4 november om 15.00 uur officieel geopend en is vrij toegankelijk voor iedereen. De start is bij de hoofdingang van Berchhiem en de route wijst zich vanzelf. U kunt leuke prijzen winnen als door het beantwoorden van vragen.

Door de ontdekkingstocht leert u op een leuke en eenvoudige manier meer over het belang van bewegingsvrijheid!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Malou Besseler, projectleider bij De Friese Wouden. U kunt haar mailen via malou.besseler@friesewouden.nl of bellen via tel. 06 21 21 79 37.
 

|