Presentatie stand De Friese Wouden in beleefbibliotheek

Geplaatst op: 15 september 2005

Sinds 1 januari 2003 is er een hecht samenwerkingsverband tussen de Beleefbibliotheek en TFW. Deze unieke samenwerking wordt aanstaande donderdag nog eens extra benadrukt met de opening van de nieuwe stand, waarin de gezamenlijke informatiearrangementen in de toekomst aangekondigd en uitgelicht zullen worden.

De Beleefbibliotheek verzorgt in samenwerking met de Thuiszorg jaarlijks een scala aan cursussen, workshops, lezingen en informatiemarkten over allerlei onderwerpen die een raakvlak hebben met gezondheid en opvoeden. Deze activiteiten zijn een onderdeel van het uitgebreide pakket aan infoarrangementen dat de Beleefbibliotheek haar klanten aanbiedt.

De nieuwe presentatiestand wordt op zaterdag 17 september voor het eerst ingezet tijdens de “Cursusmarkt Gezondheid en Opvoeden”. Tijdens deze markt presenteren De Friese Wouden en de bibliotheek hun gezamenlijke activiteiten voor het komend seizoen. Belangstellenden kunnen zich tijdens deze markt direct inschrijven voor een activiteit en/of informatie inwinnen over de werkzaamheden van De Friese Wouden.
 

|