Zwemarrangement voor ouderen

Geplaatst op: 28 januari 2013

In de maanden januari tot en met mei kunnen ouderen tegen een aantrekkelijke prijs gebruik maken van het zwemarrangement ‘Gezond en Beweging’. Het arrangement bestaat uit: zwemmen (wel of niet onder begeleiding), gezellig koffiedrinken en een warme maaltijd. Het is één van de activiteiten in het kader van Gezond en Bewegen voor ouderen die de woonzorgcentra Haersmahiem in Buitenpost en ’t Suyderhuys in Surhuisterveen, sportfondsen Achtkarspelen en zwembad de Kûpe in Buitenpost samen organiseren.

Voor wie?
Mensen die graag zwemmen, maar problemen hebben met het hart of het bewegen; mensen die niet kunnen zwemmen of onder begeleiding willen zwemmen of mensen die gewoon voor de gezelligheid willen zwemmen: in zwembad De Kûpe kan dat allemaal. Het zwembad heeft veel handige hulpmiddelen om op een veilige manier in het water te komen. Als eigen vervoer niet mogelijk is, dan kan vervoer worden geregeld (€ 0,22 ct per km).

Wanneer en waar?
Het arrangement wordt  tweemaal per week aangeboden: zwemmen in combinatie met eten in Haersmahiem is elke donderdagochtend; zwemmen in combinatie met eten in ’t Suyderhuys is elke vrijdagochtend. Het programma begint om 9.30 uur met koffie en zwemmen, om 11.00 is er nog een keer koffie en om 12.00 uur staat er een warme maaltijd klaar. De kosten zijn € 11,50 per persoon.

Meer weten en aanmelden?
Vooraf aanmelden is nodig. Aanmelden kan bij receptie van Haersmahiem, telefoon 0511 54 98 98 of bij de receptie van ’t Suyderhuys, telefoon 0512 36 97 98 of op de website www.dekupe.nl. Hier vindt men ook meer informatie over het arrangement.

|