Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

Warme maaltijden Van Smaak nu ook in Gorredijk

Geplaatst op: 27 februari 2014

“Ik woon al veertig jaar op deze plek", vertelt de 89-jarige mevrouw Andela. "Mede door Van Smaak kan ik hier zelfstandig blijven wonen." Als gevolg van diabetes kan mevrouw Andela weinig doen met haar handen. Hierdoor heeft zij hulp nodig bij haar dagelijkse bezigheden. De warme maaltijd krijgt mevrouw Andela van Van Smaak, zeven dagen per week. "Wekelijks kies ik, aan de hand van een menukaart, wat ik wil eten."

Maaltijdservice
Vanaf 3 februari start Van Smaak uit Drachten met de warme maaltijdservice in Gorredijk en omgeving. "Wij willen bijdragen aan de wens van onze klanten om zo lang mogelijk zelfstandig te wonen", vertelt Marrit de Vries, Marketing Manager bij Van Smaak. "De 89-jarige mevrouw Andela is daar een goed voorbeeld van. De tafel dekken en aan tafel gaan, is alles wat zij hoeft te doen."

Een vertrouwd gezicht
Van Smaak uit Drachten bereidt en bezorgt sinds 1970 verse en voedzame maaltijden aan particulieren en cliënten van zorginstellingen en thuiszorgorganisaties.

Marrit de Vries: "Wij vinden het belangrijk dat ouderen zich vertrouwd voelen met ons. De maaltijden worden daarom thuisbezorgd door een vaste chauffeur met een vaste route. Bovendien bezorgen onze chauffeurs niet alleen de maaltijd, maar kijken zij er ook op toe dat de klant in goede gezondheid verkeerd. Wanneer een klant bijvoorbeeld verward overkomt, neemt onze chauffeur contact op met de familie."

Naast warme maaltijden biedt Van Smaak ook koelverse en diepvries maaltijden aan. Ook kunnen klanten gebruik maken van de boodschappenservice.

Samenwerking
De warme maaltijdservice in Gorredijk en omgeving is een samenwerking van De Friese Wouden en Van Smaak. Voor de medewerkers van De Friese Wouden worden speciale proeverijen georganiseerd, zodat zij weten wat hun cliënten op hun bord krijgen. Pashouders van pluZ (servicepakket van De Friese Wouden) ontvangen een aantrekkelijke korting op de maaltijdservice.

Contact
Heeft u vragen of wilt u aanvullende informatie? De medewerkers van Van Smaak staan u graag te woord via 088 511 54 00.

|